Nu: drive in-checken tijdens de zomervakantie

geschreven 14-05-2015 door Parkeren dichtbij Schiphol

In grote steden zoals Hongkong, New York en Londen bestond het al maar op Schiphol (P3 Lang Parkeren) kunt u nu ook uzelf en uw bagage buiten de vertrekhal inchecken! Met als groot voordeel dat u zonder koffers in de shuttle bus stapt en zodoende niet de vaak zware koffers hoeft te tillen. Daarnaast scheelt het veel tijd gezien u direct naar de douane kan lopen en niet in de rij hoeft te staan bij de incheckbalie.

incheck balie

Deze service is op dit moment alleen nog exclusief beschikbaar voor reizigers van Arkefly of Transavia en uitsluitend te gebruiken in combinatie met het parkeren van uw auto bij Schiphol Smart Parking. Gezien het succes in het buitenland zal het echter niet lang duren voordat ook Schiphol en de verschillende luchtvaartmaatschappijen op grotere schaal dit aan zullen bieden. Hierbij kunt u denken aan een incheck op Amsterdam CS, meerdere parkeerplaatsen of zelfs een vooruitstrevend plan om in uw auto in te checken en de bagage af te geven alvorens u de auto parkeert.

Wat moet u doen?

  • U boekt een reis via Transavia of ArkeFly
  • U heeft een reservering bij Schiphol Smart Parking, Schiphol Park & Travel of middels Privium Parking P3
  • U maakt gebruik van deze service tijdens de openingstijden (helaas is de service nog niet 24/7 beschikbaar)
  • U checked minimaal 90 minuten voor vertrek in bij Drive inchecken
  • U heeft koffers van maximaal 140 cm x 80 cm x 50 cm (grotere maten worden nog niet toegelaten)
  • U checked zelf in bij P3 Lang Parkeren
  • U heeft geen huisdieren mee

Bij terugkomst:

De bagage zal bij terugkomst zoals gewoonlijk aankomen op de aangegeven bagageband van uw vlucht. Deze neemt u vervolgens mee in de shuttlebus van Schiphol Smart parking waar u de auto geparkeerd heeft

Openingstijden

Op dit moment wordt deze service nog voor een select aantal reizigers aangeboden en is daarom niet de gehele dag beschikbaar. Dit heeft voornamelijk met de vluchttijden / dagen van ArkeFly en Transavia te maken. Hieronder vindt u daarom de huidige openingstijden en dagen.

Zomervakantie:

  • Vrijdag 3 juli t/m zondag 16 augustus 2015
  • Dagelijks van 02.00-05.30 uur & 10.00-15.30 uur