FAQ: Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen over parkeren bij Schiphol

Uw parkeer reservering

Is het mogelijk om bij jullie een parkeerplaats bij Schiphol te reserveren

Nee, wij zijn een onafhankelijke vergelijker van kwalitatieve parkeeraanbieders voor lang parkeren bij Schiphol. Door middel van onze parkeervergelijker kunt u een parkeeraanbieder kiezen en wordt u doorgelinkt naar de betreffende aanbieder. Hier kunt u vervolgens een reservering plaatsen.

Kan ik ook op-maat advies van jullie krijgen

Op onze website vindt u een eerlijk en onafhankelijk advies met betrekking tot parkeren bij Schiphol. Mocht u er alsnog niet uitkomen dan kunt u ons altijd mailen. Wij proberen binnen 24 uur uw vraag te beantwoorden.

Waar vind ik meer informatie over een specifieke parkeergelegenheid

Elke parkeeraanbieder heeft een pagina met uitgebreide informatie. Op deze pagina vindt u bijvoorbeeld informatie over de prijzen, parkeerterrein en service. Een overzicht pagina vindt u hier: alle aanbieders

Hoe kan het dat de prijs op deze website verschilt met die van de parkeeraanbieder

Als onafhankelijke partij streven wij erna om alle prijzen zo actueel mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat er een prijsverschil ontstaat vanwege een aanpassing bij de parkeeraanbieder. Wij proberen dit zoveel mogelijk te voorkomen zodat u altijd de scherpste prijzen op onze website ziet.

Welke mogelijkheden heb ik tot betaling

Per aanbieder heeft u verschillende keuzes tot betaling. Zowel voor als achteraf. De exacte mogelijkheden vindt u bij de informatie pagina van elke parkeergelegenheid.

Kan ik mijn huidige reservering bij jullie wijzigen of annuleren

Voor een wijziging of annulering dient u contact op te nemen met de betreffende parkeeraanbieder. Contactgegevens vindt u op de website van de betreffende parkeergelegenheid.

Kan ik ook een factuur inclusief btw ontvangen na het plaatsen van een reservering

Voor zakelijke klanten is het bij veel parkeergelegenheden mogelijk om een factuur te ontvangen inclusief btw. Vraag hierna bij het maken van de reservering.

Kan ik zonder reservering parkeren bij Schiphol

Dit is mogelijk. Echter hanteren verschillende aanbieders een ander en vooral hoger tarief bij een dergelijke situatie. Wij raden u daarom aan om uw boeking online te plaatsen om te genieten van de scherpe internet tarieven.

Waar kan ik een eventuele klacht over de dienstverlening indienen

Het team van Parkeren dichtbij Schiphol streeft erna om alleen kwalitatieve partijen in de vergelijker te tonen. Mocht u echter alsnog een klacht hebben dan is het belangrijk dat u deze eerst meldt bij de betreffende aanbieder. Vervolgens horen wij graag uw ervaring en klacht. Zodoende kunnen wij hier in de toekomst eventueel rekening mee houden.

Veelgestelde vragen over lang parkeren

Lang Parkeren Schiphol

Vertrek

Hoe vind ik een parkeerterrein

Op onze website vindt u zowel een map als een adres van de betreffende parkeergelegenheid. Daarnaast ontvangt u na het plaatsen van een reservering een route beschrijving en uitleg.

Staat mijn auto wel veilig geparkeerd gedurende mijn reis

Op de website van Parkeren dichtbij Schiphol vindt u uitsluitende betrouwbare parkeergelegenheden. De parkeerterreinen van deze aanbieders zijn allen bewaakt (camera en/of personeel) en afgesloten. Uw auto staat te allen tijde veilig.

Kan ik mijn auto overdekt parkeren bij Schiphol

Het is mogelijk om uw auto overdekt bij Schiphol te parkeren. U kunt dit in het reserveringsmodule aangeven. Wij raden u wel aan om tijdig te reserveren gezien de beperkte mogelijkheid tot overdekt parkeren bij veel parkeergelegenheden.

Moet ik mijn sleutels afgeven als ik gebruik maak van een parkeergelegenheid

Bij enkele parkeerterreinen is het mogelijk dat de sleutel van uw auto ingenomen wordt tijdens uw reis. Dit is per aanbieder verschillend. Raadpleeg hiervoor altijd de website van de betreffende parkeergelegenheid. Mocht u gebruik maken van de valet service dan zult u uiteraad de sleutel af moeten geven.

Ik ben slecht te been. Wordt ik geholpen met mijn bagage

In veel gevallen valt dit standaard onder de geboden service. Wij raden u echter wel aan om dit altijd tijdig te melden.

Hoe wordt ik naar de vertrekhal gebracht

Alle parkeergelegenheden op deze website beschikken over een shuttlebus of privebus. Deze brengt u van en naar Schiphol.

Hoelang duurt het voordat ik bij de vertrekhal op Schiphol ben

Op deze website vindt u uitsluitend parkeergelegenheden in een straal van 12 minuten van de vertrekhal.

Kom ik op tijd bij de vertrekhal

Op de website van Parkeren dichtbij Schiphol vindt u parkeergelegenheden met jaren lange ervaring. U zult door toedoen van hun expertise dan ook nooit te laat komen voor uw vlucht. Daarnaast wordt u bij het plaatsen van een reservering geacht om de aankomst tijd en de vluchttijd aan te geven. Mocht deze te kort op elkaar liggen dan zal de betreffende parkeeraanbieder hier advies in geven. Wij raden u echter wel aan om altijd genoeg tijd te nemen en onvoorziene problemen zoals lange rijen of file mee te nemen in uw planning.

Veelgestelde vragen over terugkomst op Schiphol

Terugkomst

Hoe herken ik mijn chauffeur of shuttleservice bij terugkomst

Bij het plaatsen van een reservering ontvangt u een uitleg voor het vertrek en aankomst op Schiphol. Daarnaast raden wij u aan om het telefoonnummer van de parkeergelegenheid op te slaan in uw telefoon zodat u altijd bij problemen kunt bellen.

Ik heb vertraging bij terugkomst. Hoe geef ik dit door?

Bij een aangepaste vluchttijd raden wij u aan om de aanbieder tijdig te bellen of te berichten. Het telefoonnummer / mail vindt u op de reserveringsbevestiging.

Is elke parkeerplaats 24 uur per dag te bereiken

Alle aanbieders van Schiphol Parkeren zijn 24 uur per dag beschikbaar en te bereiken.

Vragen over Parkeren dichtbij Schiphol

Parkeren dichtbij Schiphol

Zijn jullie onderdeel van de Schiphol Group

Nee, wij zijn een onafhankelijke vergelijker van parkeerplaatsen op en dichtbij Schiphol. Dit zijn uitsluitend partijen die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Hoe komt jullie top 3 lang parkeren Schiphol lijst tot stand

De top 3 van partijen die voorzien in "lang parkeren Schiphol" komt tot stand aan de hand van verschillende variabelen en uit eigen ervaring. Zo kijken wij streng naar service, betrouwbaarheid, prijs en locatie. Uit een lijst van ruim 40 aanbieders zijn we vervolgens tot een top 3 gekomen.

Deze lijst staat echter nooit vast en zal altijd gecontroleerd en getest worden. Zodoende heeft u altijd een goed en eerlijk beeld van de kwalitatieve parkeergelegenheden nabij Schiphol.