Zakelijk Parkeren Schiphol

Zakelijk parkeren bij Schiphol

Zakelijk Parkeren bij Schiphol

Deze relatief nieuwe variant van parkeren is ontstaan door de groeiende vraag bij zakelijke reizigers. Bij deze type reiziger draait het om het besparen van geld en voornamelijk tijd. Daarnaast speelt gemak ook een grote rol gezien er vaak gebruik gemaakt zal worden van de voorzieningen rond en op Schiphol.

Veel parkeeraanbieders bij Schiphol spelen hier sindskort op in en hebben een speciale service voor de zakelijke reiziger. Hierbij speelt gemak en vooral tijd een grote rol.

Voordelen Zakelijk parkeren

Voordelen

Gemakkelijk betalen

Zo is het bij veel parkeeraanbieders mogelijk om middels een account een reservering te plaatsen. U hoeft bij een volgende reservering dus niet alle gegevens opnieuw in te vullen. De facturatie zal vervolgens inclusief btw na een afgesproken periode geschieden. Zodoende kunt u, en of wellicht 1 van uw collega's meerdere reserveringen plaatsen zonder dat u steeds afzonderlijk moet afrekenen. Daarnaast krijgt u ook vaak korting na een x aantal reserveringen.

Snel Zakelijk parkeren

Tijdswinst

Een ander groot voordeel is de tijdswinst. Zo wordt er vaak rekening gehouden met uw reisschema en is er zelfs bij Schiphol een speciale parkeerplaats voor zakelijke reizigers. Deze parkeergelegenheid, ook wel Schiphol Business Parking genoemd, wordt aangeduid alszijnde P1 en P2, en ligt op nog geen 2 minuten afstand van de vertrekhal.

Wanneer je drie dagen of langer wilt parkeren bij de luchthaven, heeft het voordelen om voor P3 van Schiphol te kiezen. Zo kun je P3 in- en uitrijden met kentekenherkenning, er zijn elektrische oplaadpunten aanwezig en het is mogelijk om er auto’s van hoger dan 2 meter te parkeren. Ook maak je gratis gebruik van de snelbus van en naar de parkeergarage.

De volgende aanbieders raden wij aan voor zakelijk parkeren Schiphol: